10 praktische en leuke gebruiksvoorwerpen die uw keuken laten herleven!

Om te koken zonder het hoofd te verliezen, is het belangrijk de juiste keukenvoorwerpen te bezitten! Om tegelijk ook wat kleur en fun toe te voegen tijdens de bereiding van uw favoriete gerechten, heeft Tefal Fresh Kitchen een gamma ultra praktisch en ergonomisch keukengerei. 

  • U wilt het schillen van fruit en groenten en het verlies aan vitaminen vermijden? Deze mooie borstel reinigt fruit en groenten in een handomdraai! Aanbevolen verkoopprijs: €4,99.
  • Een avocado in dunne plakjes snijden wordt kinderspel! Daarenboven zorgt het scherpe uiteinde ervoor dat de pit snel verwijderd kan worden. Aanbevolen verkoopprijs: €5,99.
  • Om uw citroenen te persen en het sap tot de laatste druppel op te vangen, zonder pulp of pitjes, is de citroenpers de oplossing. Aanbevolen verkoopprijs: €4,49.
  • Om makkelijk zeste van citroen of appelsien te snijden, is er de Fresh Kitchen zesteur. De anti-sliphandgreep zorgt voor een aangename grip en dankzij de canneleur kan u grovere zestes snijden voor decoratie op uw desserts. Aanbevolen verkoopprijs: €3,99.
  • Een appel in stukken snijden en van zijn klokhuis ontdoen, kan in één snelle, efficiënte handbeweging met de geniale appelsnijder. De anti-sliphandgrepen zorgen voor meer gebruiksgemak. Aanbevolen verkoopprijs: €6,49.
  • De flexibele snijplanken van Fresh Kitchen zijn dun, kleurrijk en klein (slechts 15 x 19 cm) en kunnen hierdoor makkelijk worden opgeborgen in compacte keukens! Beschikbare kleuren: groen, roze, wit en rood. Aanbevolen verkoopprijs: €5,99 per set van 4.
  • Om de versheid van overgebleven voedsel (knoflook, ui, tomaat en citroen) te behouden en de verspreiding van geuren te beperken, zijn hier 4 originele opbergdozen die daarbij nog een vleugje kleur toevoegen aan uw koelkast! Aanbevolen verkoopprijs: €3,99.
Contacteer ons