Deze geschenken van Rowenta en Krups verwennen alle papa’s op Vaderdag!

Elk jaar vieren we onze papa’s om hen te bedanken: omdat ze ons beschermen, met ons spelen en sporten en vooral... zo veel van ons houden. En daarom verdienen al deze warme, grappige, super lieve papa's op 11 juni een liefdevol cadeau!

Deze twee toestellen van Rowenta zijn pure verwennerij voor papa’s die zichzelf graag -tot in de puntjes- verzorgen. 

Met de Wet & Dry Precision haartrimmer van Rowenta creëer je de perfecte look, zelfs onder de douche. De titanium coating op het bewegende mesje zorgt voor een optimale weerstand en langdurige scheerprestaties. Dankzij de krachtige motor volstaat één beweging voor de perfecte coupe. Naargelang de dichtheid van de haargroei kiest je papa voor een aangepaste scheersnelheid: Speed 1 (6500 tpm) of Turbo Speed (7000 tpm). De twee kammen met uiterste precisie-instellingen laten maar liefst 15 verschillende lengtes toe (van 0,5 tot 29 mm). Zo kan je papa telkens opnieuw een unieke look creëren!

Heeft je papa een baard of snor? Deze trimmer beschikt ook over een baardfunctie met een extra mesje van 29 mm en een kam met precisie-instelling (0,5 mm). Zo kan je papa zijn baard volledig ‘ontwerpen’ volgens zijn eigen wens. Dankzij het opbergtasje zet je papa dit toestel samen met alle accessoires telkens netjes opzij en kan hij zijn favoriete trimmer ook makkelijk overal meenemen. Aanbevolen verkoopprijs: € 59,99.

 

De Air Force Precision baardtrimmer van Rowenta staat garant voor de perfecte 3-dagen baard, en dat in één beweging. De titanium coating op de scheermesjes zorgt voor een uiterst precies resultaat. Bovendien zuigt dit toestel dankzij de vacuüm-technologie van Rowenta tot 90% van de geschoren haartjes op. Met zijn krachtige motor volstaat één scheerbeweging voor het perfecte resultaat. Volgens de baardgroei kiest je papa voor Speed 1 (7500 tpm) of Turbo Speed (8500 tpm). De specifieke vorm van de kam brengt de haartjes omhoog tijdens het scheren voor een gelijkmatig resultaat.

Dankzij de precisie-instellingen kan je papa maar liefst kiezen tussen 20 verschillende scheermogelijkheden (van 0,5 tot 10 mm) voor de baardlengte die bij zijn look past. Deze trimmer met vacuüm-technologie is verder zo ontworpen dat hij zelfs de moeilijk bereikbare gezichtszones makkelijk kan scheren.

Op het LCD-scherm leest hij alle informatie af over de lengte-instellingen, het batterijniveau en de Turbo-functie. Aanbevolen verkoopprijs: € 74,99.

 

Voor alle papa’s die graag genieten van een heerlijk ontbijt presenteert Krups een gloednieuw koffiezetapparaat en een superhandige broodrooster.

Het robuuste Savoy filterkoffiezetapparaat van Krups beschikt over een keuzeknop om de intensiteit van de koffie te bepalen. Zo kan je papa zijn kopje helemaal naar eigen smaak zetten.  Met een inhoud van 1,7 l houdt de thermoskan de koffie 4 uur lang warm en via het intuïtief bedieningspaneel kan je papa zelfs de starttijd van het apparaat programmeren. Het waterfiltratiesysteem beperkt de kalkaanslag waardoor het kopje koffie altijd optimaal smaakt. Aanbevolen verkoopprijs: € 139,99.

 

De zwarte Savoy 2 Slice broodrooster van Krups is vervaardigd uit roestvrijstaal. Dankzij de draaiknop met 7 standen rooster je papa vanaf nu steeds perfect gelijkmatig gebruinde toasten, maar ook goudbruine bagels die binnenin heerlijk krokant geroosterd zijn. Verder kan je papa in 30 seconden een toast opnieuw opwarmen of een diepgevroren boterham ontdooien. En dankzij de uitneembare kruimellade maakt hij de broodrooster in één beweging makkelijk schoon. Aanbevolen verkoopprijs: € 49,99.

Contacteer ons