Het is weer bijna lente!

Het is weer bijna lente!

Wij denken volop aan poetsen, opfrissen, zichzelf epileren en gezond eten!

De dagen worden langer, de natuur ontwaakt, het weer wordt zachter en we bruisen van energie! Tijd dus voor de grote lenteschoonmaak, een grondige opfrisbeurt van je huis, maar ook tijd om jezelf eens extra te verwennen met overheerlijke lentereceptjes of een grondige epilatiebeurt om zo in topvorm te zijn voor de langverwachte blotebenentijd! Calor, Rowenta, Seb en Tefal geven je alvast enkele lenteproof ideetjes!  

1. Een snelkookpan en kookpot in één, dat is de 2 in 1 snelkookpan van Seb. Met haar slimme deksel met twee kookstanden kan je 2 keer zo snel gestoomde gerechten, zoals stoofschotels, op tafel toveren. Bovendien kan je dankzij de anti-aanbaklaag koken zonder toevoeging van vet, wat ideaal is voor het bereiden van gezonde gerechten. Voor ons de overheerlijke seizoensgroenten van de lente graag! Aanbevolen verkoopprijs €119,99 /5 l.

2. De Vitacuisine Compact van Seb maakt het mogelijk om gelijktijdig een volledige maaltijd, van voorgerecht tot nagerecht, te koken zonder geuren of smaken te vermengen. Dankzij de Vitamin+ knop kan je sneller stomen en worden vitamines beter behouden. Het apparaat wordt geleverd met een receptenboekje bestaande uit 90 heerlijk zoete en hartige gerechten alsook 12 complete menu's, volledig in functie van de seizoenen. Adviesprijs: €129,99.

3. De lente hangt in de lucht ... net als de vele pollen van bomen en andere kleine deeltjes die astma en andere allergieën of aandoeningen van de luchtwegen kunnen veroorzaken. Helaas is het niet altijd makkelijk om deze buitenshuis te houden. Wist u trouwens dat de lucht in uw huis gemiddeld 2 tot 8 keer meer vervuild is dan de buitenlucht? De Intense Pure Air van Rowenta helpt bij het herstellen van de gezonde lucht in huis door tot 99,95% vervuiling in huis te filteren. Een effectieve oplossing om allergieën, problemen aan de luchtweg en vele andere gezondheidsproblemen te voorkomen. Aanbevolen verkoopprijs: vanaf €279,99.

4. Elke dag stofzuigen is de beste manier om een proper huis te behouden. De rechtopstaande Air Force 360 Wireless stofzuiger van Rowenta heeft een gemotoriseerde zuigkop voor superieure prestaties op alle soorten bodems. Met slechts een klik wordt deze veelzijdige schoonmaaktool een ultra-efficiënte handreiniger. Met nog een klik verandert het in een handig hulpmiddel voor het schoonmaken van hoger gelegen zones zoals het plafond. Dankzij haar lithium-ion batterij van 21,9 V beschikt deze draadloze stofzuiger in de laagste stand over een autonomie van maar liefst 20 minuten.  Adviesprijs: € 349,99.

5. Zin om gezellig te wokken met vrienden? De Multi Wok van Tefal is handig en gebruiksvriendelijk en maakt het mogelijk om heerlijke, lichte wokrecepten te bereiden! Haar verstelbare thermostaat met verschillende standen maakt het enorm makkelijk om te grillen, te koken, of gewoon uw gerechten warm te houden! De wokpan bestaat uit aluminium, bevat een anti-aanbaklaag en de Thermo-Spot indicator laat je toe in een oogopslag te zien of het toestel klaar is om te wokken. Adviesprijs: €84,99.

6. Het weer wordt zachter en we kijken al uit naar het moment dat we weer kleedjes kunnen dragen. Voor we dit kunnen doen, moeten we zeker onze epilator bovenhalen! Maar epileren betekent bijna steevast het verschijnen van rode bolletjes, die aangeven dat de huid duidelijk geïrriteerd is. Maar die vervelende irritaties zijn vanaf nu voltooid verleden tijd met de nieuwe Skin Respect epilator van Calor. Deze epilator zorgt voor een perfecte ontharing door middel van een innovatieve technologie die de huid respecteert en voor voldoening zorgt zowel tijdens als na het epileren. De nieuwe epileerkop glijdt beter over de huid, vermindert zo roodheid en irritatie, terwijl de massageroller de huid kalmeert tijdens het epileren. Voor nog meer comfort, kan de epilator ook onder water gebruikt worden. De Skin Respect epilator wordt geleverd met verschillende accessoires die kunnen worden gebruikt om gevoelige zones te epileren, de huid te exfoliëren of de voeten te verzorgen door middel van de twee micro-schuurkoppen! Aanbevolen verkoopprijs: vanaf €69,99.

7. De Body Signal weegschaal van Tefal is niet zomaar een weegschaal. Deze personenweegschaal laat toe je gewicht op een intelligente manier bij te houden door middel van een analyse van de lichaamssamenstelling (vetpercentage/ vetvrij percentage). De Body Signal kan worden gebruikt door de hele familie dankzij de automatische herkenning tot en met 4 personen. Bovendien is de weegschaal dankzij een makkelijk af te lezen scherm en haar verfijnde look een mooi deco-object voor in de badkamer of de slaapkamer! Adviesprijs: €54,99.

Contacteer ons