Het is weer bijna paasvakantie en dat betekent: samen koken met de familie!

De paasvakantie komt snel dichterbij en misschien geniet ook jij dan van een paar daagjes quality time met de familie. Op het programma: een dagje zee, een bioscoopbezoek, een plons in het zwembad met de kids,... Maar ook samen in de keuken kokerellen met de familie kan supergezellig zijn! Wafels, croques, pannenkoeken, cakes, taarten, donuts, muffins, wat je maar wil! Maar om geslaagde gerechten op tafel te toveren, heb je natuurlijk goed keukengerief nodig. Seb en Tefal geven je alvast graag enkele handige tips:

De Proflex cake-en taartvormen van Tefal zijn duurzaam en praktisch. Dankzij hun stevige metalen ring wordt het pas echt makkelijk om uw creaties uit de vorm te halen. Geschikt voor ovens en magnetrons tot 250 °C.

Aanbevolen verkoopprijs: tussen €8,99 en €13,99 afhankelijk van het model.

 

Met de Crep Party Colormania van Tefal kan je tegelijkertijd 6 pannenkoeken bakken. De machine wordt geleverd met een pollepel en 6 spatels om gezellig samen te bakken. Deze accessoires kunnen rechtstreeks onder het apparaat worden opgeborgen zodat ze niet teveel plaats innemen in de kast! Bovendien zullen kinderen hun vingers zeker niet verbranden dankzij de thermoplastische randen, die speciaal ontworpen zijn voor meer veiligheid. En zorgt de anti- aanbaklaag van de kookplaat ervoor dat de pannenkoeken snel op het bord van je kleine lekkerbekken glijden. Nu nog suiker, ijs of vers fruit toevoegen en je bent klaar voor een overheerlijke smulpartij!

Aanbevolen verkoopprijs : €74,99.

 

Met de Snack Collection van Tefal kan je heerlijke hartjeswafels, bagels, donuts, tosti's, panini's, pannenkoeken, mini madeleines, en nog vele andere lekkernijen klaarmaken. Of het nu zoete of hartige recepten zijn, de kids zullen er dol op zijn! Nog een ander pluspunt: je kan maar liefst 12 grillplaten verzamelen die elk in een ander koffertje worden geleverd. Gegarandeerd succes in je keuken!

Aanbevolen verkoopprijs : €84,94

 

Met de Gelato van Seb maak je in slechts 30 min ijs, sorbet en bevroren yoghurt. Dankzij de zeer homogene verdeling van de koude, zorgt deze machine voor een glad en zacht resultaat. Bovendien kan je op eender welk moment ingrediënten toevoegen via het transparante deksel met anti-spat opening. De machine wordt geleverd met 15 heerlijke en mooi geïllustreerde recepten, dus begin maar snel met het bereiden van coupes, hoorntjes en dan.. genieten!

Aanbevolen verkoopprijs : €69,94

Contacteer ons