Nieuw bij Lagostina: Rossella ... pure Italiaanse passie!

Trendy rood & opvallend Italiaans design, een bijzonder geslaagde combinatie voor ongeëvenaard kookplezier! Lagostina stelt Rossella voor: een nieuw gamma dat de ware Italiaanse levensstijl uitstraalt dankzij een combinatie van roestvrijstaal en een stijlvolle, keramische buitenlaag in opvallend rood.  

Met het vervaardigen van unieke producten in hoogwaardige materialen en met een innovatieve technologie kiest Lagostina voluit voor de allerbeste kookresultaten. Rossella is samengesteld uit drie lagen: roestvrijstaal, 4mm dik aluminium en keramiek, om zo de beste verdeling van de warmte in de pot te waarborgen.

De intens rode keramische bekleding wordt gecombineerd met een RVS interieur met gesatineerde afwerking. Het roestvrijstalen deksel is tot een spiegel gepolijst en bezorgt Rossella een extra elegante look. Het hele gamma kan gebruikt worden op inductie en is krasbestendig.

Koken met Rossella staat synoniem voor heerlijke maaltijden bereiden met een absoluut topproduct, maar ook voor een vleugje kleur in de keuken.

Rood is de kleur van liefde en passie, dus waarom niet kiezen voor Rossella als inspiratiebron voor Italiaans kookplezier?

Beschikbaar vanaf september 2017 in speciaalzaken.

Aanbevolen verkoopprijzen:

Braadpan met deksel 16 cm: €139,99

Pan 20 cm: €119,99

Voor meer informatie: www.lagostina.be

Contacteer ons