Nieuwigheden van Krups: voor de échte fans van espresso en thee.

 

De Espresseria van Krups: voor de ware fans van espresso!

Thuis genieten van een overheerlijk kopje espresso van de hoogste kwaliteit ? Dankzij de Espresseria van Krups kan het. Als liefhebber van een authentiek kopje espresso zal je zeker en vast de ingebouwde, kegelvormige metalen koffiemolen appreciëren, net als het Thermoblock-verwarmingssysteem dat garant staat voor de perfecte temperatuursregeling van elk kopje. De innoverende hydraulische cilindertechnologie maakt het onderhoud makkelijk en zorgt ervoor dat je voor verschillende maalfijnheden kan kiezen om alle aroma’s van je kopje koffie volledig tot hun recht te laten komen.

Dankzij het compacte design neemt de Espresseria niet veel plaats in beslag op het aanrecht. Verder is het toestel bijzonder makkelijk in gebruik dankzij het verlichte lcd-scherm met selectieknop. De pomp met een druk van 15 bar verzekert een percolatie volgens de regels van de baristakunst, compleet met overheerlijke en smeuïge crema. Dankzij de ingebouwde stoompijp maak je ook heel makkelijk een heerlijke café latte, cappuccino of bereiding met melk klaar.

Aanbevolen verkoopprijs: € 399,99. 

 

Onmisbaar voor theeliefhebbers: de Savoy-waterkoker van Krups!

Wil je de kwaliteit van een thee helemaal smaken, dan hou je best rekening met de dosering, de infusietijd, de kwaliteit én de temperatuur van het water. De gouden regel luidt om nooit kokend water te gebruiken wanneer je thee zet, voor welke soort thee dan ook. Zo gebruik je best water met een temperatuur van 70°C voor groene thee en komt zwarte thee beter tot zijn recht bij water met een temperatuur van 85-90°C. 

De Savoy-waterkoker van Krups beschikt over 7 verschillende temperatuurinstellingen:  voor elk type thee (60°, 70°, 80°, 85°, 90° en 95°C) en om water te koken aan 100°C voor de liefhebbers van oploskoffie en instantsoep. Het grote volume van de waterkoker (1,7 l) en zijn warmhoudfunctie van 60 minuten zorgen voor kostbare momenten met familie en vrienden. Ook het vermelden waard: de Savoy beschikt over een lcd-scherm zodat je de gewenste temperaturen telkens makkelijk kan instellen en er is ook een antikalkfilter voorzien voor een handige reiniging.

Aanbevolen verkoopprijs:  € 89,99. 

Contacteer ons